T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / MARMARA - Marmara Halk Eğitimi Merkezi

Marmara Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0266 8855963
Belgegeçer
0266 8855963
WEB
https://marmarahem.meb.k12.tr
Adres
Okullar Mah. Karadut Sok. No 1 Marmara / Balıkesir
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ; MARMARA HALK EĞİTİMİ MERKEZİNİ; Kurum paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, kursiyerlerimiz ve velilerimiz) güçleriyle en kısa zamanda her türlü kursu açabilen ,sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır
Misyon
MARMARA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK, • MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; • SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, • İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ, • ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, • MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN, • BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN, • KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, • GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN KURSİYERLER YETİŞTİRMEK.
Başarılar
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :90
Öğretim Şekli :Tam gün-Tam yıl
Saatler
09.00-22.00
Isınma
Klima
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Ada´ya ulaşım: Erdek Feribot İskelesi´nden günde 3 sefer, Tekirdağ İlinden günde 3 sefer olmak üzere gemi taşımacılığı yapılmakta olup sefer sayıları dönem dönem artabilmektedir. İstanbul Deniz Otobüsleri ´İDO´ ile yaz dönemlerinde deniz seferleri düzenlenmekte olup müdürlüğümüz eski Marmara Lisesi olarak da bilinen tarihi binasında eğitimlerine devam etmektedir.
Servis Bilgisi
-
Yerleşim Yeri
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Balıkesir İle Erdek İlçesi arası 119 km olup, Erdek´ten Adamıza ulaşım gemilerle yapılmaktadır. Erdek ile Marmara Adası arasındaki mesafe 36 deniz milidir. Ada´dan Erdek ve Tekirdağ´a ulaşım deniz seferleri ile yapılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
-
Taban-Tavan Puan Bilgileri
-
Okulun Sınav Başarı Durumu
-
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
-
Sportif Etkinlikler
Açılan ve Devam Eden Kurslar Mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır